Le ministre de l’Intérieur, Aly Ngouille Ndiaye,face à la presse ce vendredi

Le ministre de l’Intérieur, Aly Ngouille Ndiaye, fera face à la presse, vendredi, pour se prononcer sur les nouvelles mesures prises par son département dans le cadre de la lutte contre la propagation de la pandémie de Covid-19.

La rencontre prévue à 16H00, à la salle de conférence du ministère (4ème étage), fait suite aux instructions du président de la République, Macky Sall, précise la même source.

Le chef de l’Etat a demandé mercredi au gouvernement de déployer « un dispositif spécial » permettant aux services de sécurité de contrôler l’accès aux lieux publics sur le territoire national, dans le cadre de la lutte contre la propagation de la pandémie de Covid-19, a appris l’APS de source officielle.

« Le président de la République, abordant l’implication des jeunes dans la lutte contre la pandémie de Covid-19, a lancé un appel à la jeunesse pour conforter au quotidien le plaidoyer communautaire pour l’observance généralisée des mesures barrières et le port obligatoire et systématique du masque dans les transports et les lieux recevant du public, sous peine d’amende en cas d’infraction’’, rapporte le communiqué du Conseil des ministres.

A ce sujet, il a demandé ‘’au ministre de l’Intérieur et au ministre des Forces armées de déployer sur le terrain un dispositif spécial de régulation et de contrôle de l’accès aux plages et des rassemblements publics, sur l’étendue du territoire national ».

Le Sénégal a enregistré jeudi 177 nouveaux cas de coronavirus, 5 décès supplémentaires et 113 guérisons.

A la date d’aujourd’hui, le Sénégal comptabilise 10 715 cas de covid-19 dont 7101 guéris, 223 décès et 3390 patients sous traitement, selon le ministère de la Santé et de l’Action sociale.

Author: S. N. NIASS

507 thoughts on “Le ministre de l’Intérieur, Aly Ngouille Ndiaye,face à la presse ce vendredi

  1. i need loan embassy finder, i need car loan for bad credit. i need personal loan urgent need loan now need a loan been refused everywhere i need a loan with no credit, serve u cash payday loans, cash advance loans, cash advance, requirements for cash advance loans. Financial affairs assets and liabilities banking, accepts deposits.

  2. İlahi Sözleri – İlahi Sözleri Sitesi
    İlahi Sözleri sitemizde en güncel ilahileri ve yeni ilahiler eklenmektedir. İlahi Sözleri sitemizde binlerce sanatçının yüzbinlerce ilahisi bulunmaktadır. Sizlerde en güncel ilahi sözleri sitesi olan ilahii.com sitemizden en güncel ve bütün ilahi sözlerine sitemiz üzerinden ücretsiz erişebilir, dilerseniz beğendiğiniz ilahi sözünü sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

  3. PDF Kitap İndir Türkiye’nin En Güncel Pdf Kitap İndir arşivi sitemiz üzerinden yüzbinlerce kitabın ücretsiz pdf dosyasına erişebilir rahatlıkla indirebilirsiniz. Pdf İndir kategorisinde Türkiye’nin en büyük pdf kitap arşivine ait sitemiz 2014 yılından itibaren siz değerli üyelerimize ücretsiz bir şekilde hizmet vermektedir.

  4. Monster is your source for jobs and career opportunities. Search for jobs, read career advice from Monster’s job experts, and find hiring and recruiting advice. Official site for recruitment at the Council of Europe. Find job vacancies at the Council of Europe, in Strasbourg and the field, temporary employment

  5. İlahi Sözleri, en güncel ve en büyük ilahi arşivi bulunan ilahi sözleri sitemizde sizlerde en güncel ilahilere erişip dilerseniz dinleyebilirsiniz. Sürekli güncellenen ilahi sözleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

  6. Fantazi Gecelik – Kapıda Ödeme Fantazi Gecelik & Babydoll Satın Al Kapıda Ödeme ile Fantezi Gecelik satın almak istiyorsanız tam olarak doğru yerdesiniz. Kapıda Ödeme ile Fantezi Giyim hizmetimiz siz değerleri üyelerimiz için Türkiye’nin 4 bir yanına dilerseniz kapıda nakit ödeme dilerseniz kapıda kredi kartı veya kredi kartı taksit şeklinde alım yapabilirsiniz. Türkiye’nin en büyük Fantezi Giyim ürünlerinin ve kalitenin adresi olan FanteziKostum.com’ dan güvenle alışveriş yapıp Premium kalite ürünlerimiz ile görünüşüne kalite katabilirsiniz. Biz kadınlar için dış giyim ne kadar önemliyse iç giyimde aynı öneme sahiptir. Kadın iç giyim kıyafeti seçerken hijyen ve şıklığa odaklandığında kendini daha iyi hissedecektir. Bunun için iç çamaşırı alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır. Kadınlar için gündelik çamaşırlar kadar özel zamanlar içinde alternatif çamaşırlar üretilmiştir. Fantazi iç giyim olarak isimlendirilmiş olan bu tarz içerisinde birbirinden şık ve seksi çamaşırları görebilmek mümkün. Fantazi geceliklerin en önemli avantajı kadının psikolojik olarak kendisini daha güçlü ve iyi hissetmesini sağlamak. Spor ya da klasik olarak çeşitlendirilmiş olan modeller arasında isteyen kendi tercihine göre satın alabilir. Burada modadan ya da kadına yakışan bir modelden ziyade çamaşırı amacına uygun olarak seçmek önemli olandır.

  7. Fantazi Gecelik – Kapıda Ödeme Fantazi Gecelik & Babydoll Satın Al Kapıda Ödeme ile Fantezi Gecelik satın almak istiyorsanız tam olarak doğru yerdesiniz. Kapıda Ödeme ile Fantezi Giyim hizmetimiz siz değerleri üyelerimiz için Türkiye’nin 4 bir yanına dilerseniz kapıda nakit ödeme dilerseniz kapıda kredi kartı veya kredi kartı taksit şeklinde alım yapabilirsiniz. Türkiye’nin en büyük Fantezi Giyim ürünlerinin ve kalitenin adresi olan FanteziKostum.com’ dan güvenle alışveriş yapıp Premium kalite ürünlerimiz ile görünüşüne kalite katabilirsiniz.

  8. Türkiye’nin En Güncel Pdf Kitap İndir arşivi sitemiz üzerinden yüzbinlerce kitabın ücretsiz pdf dosyasına erişebilir rahatlıkla indirebilirsiniz. Pdf İndir kategorisinde Türkiye’nin en büyük pdf kitap arşivine ait sitemiz 2014 yılından itibaren siz değerli üyelerimize ücretsiz bir şekilde hizmet vermektedir.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *