Oumar Bounkhatab Sylla Nommé DG De DDD En Remplacement De Me Moussa Diop

Lors de la réunion du conseil des ministres de ce mercredi, un fils de Louga a été promu. Oumar Bounkhatab Sylla,magistrat de son état précédemment directeur général des Grands Trains du Sénégal est nommé directeur de Dakar Dem Dikk en remplacement de maître Moussa Diop qui vient d’être sanctionné après ses déclarations sur le troisième mandat au Sénégal.

Author: S. N. NIASS

530 thoughts on “Oumar Bounkhatab Sylla Nommé DG De DDD En Remplacement De Me Moussa Diop

  1. Cami Halısı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? ibadetlerin topluca yapıldığı camilerde, camii zeminin halı ile kaplı olması son derece önemlidir. Namaz ibadetinin yapıldığı için, cemaatin elleri, dizileri ve alınları sürekli olarak zemin ile temas halindedir. Ayrıca özellikle tarihi dokuya sahip camiler çok fazla ziyaretçi trafiğinin olduğu yerlerdir. Bu sebeple cami halısı zemini tamamen kaplayacak şekilde ve kaliteli iplik ve boyadan üretilmiş olmalıdır. Cami halısını alınacağı firma, güvenilir bir firma olmalıdır. Ayrıca kolay temizlenebilir ve antibakteriyel olması önemlidir. Desen ve renkleri ile cami içerisi ile uyum sağlanması önem arz eder.

  2. Yün Cami Halısı Yün cami halısı içeriğinde yün malzeme kullanıldığı için, oldukça değerli bir halı türüdür. Yünden yapılmış olan cami halıları, camiye gelen cemaati soğuk zeminden korur. Yün cami halılarının yazın serin kış aylarında da sıcak tutma özelliği vardır. Tamamen doğal malzemeden üretilmiştir. Sağlığa zararlı olan hiçbir kimyasal içerik barındırmaz. Ayrıca bu halılar alev almaz halı vardır. Olası bir yangın tehlikesi ile karşı karşıya kalındığında riski en aza indirger.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *