Le Général Cheikh Wade Nommé Chef D’État-Major (Décret Présidentiel)

À compter du 30 Mars 2021, le Général de Corps d’armée Cheikh Wade sera nommé Chef d’Etat-Major Général des Armées (CEMGA), en remplacement du Général Birame Diop, qui sera admis dans la 2e section (réserve) des cadres de l’Etat-major.

Le Général Cheikh Wade sera élevé au rang et appellation de Général de Corps d’armée à partir du 1er janvier 2021. De même, le Général de division Jean Baptiste Tine sera élevé au même rang et appellation, à partir du 15 janvier. Tous les deux dans la première section active.

Aussi, les rang et appellation de Général d’armée aériennes seront conférés au Général de corps aérien Birame Diop, à partir du 1er janvier 2021

Author: S. N. NIASS

5 358 thoughts on “Le Général Cheikh Wade Nommé Chef D’État-Major (Décret Présidentiel)

  1. Its such as you read my mind! You seem to understand a lot about this,
    like you wrote the ebook in it or something.

    I believe that you simply can do with some percent to pressure the message home a little bit, however instead of that, that is excellent blog.
    An excellent read. I will certainly be back.

  2. I’ll immediately clutch your rss as I can not to find your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service.
    Do you have any? Kindly let me realize in order that I may subscribe.
    Thanks.

  3. It is perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy.
    I have read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or suggestions.
    Perhaps you could write next articles referring to this article.
    I wish to read even more things about it!

  4. I will immediately take hold of your rss as I can not to
    find your e-mail subscription link or e-newsletter service.
    Do you’ve any? Please allow me recognise so that I may just subscribe.
    Thanks.

  5. Hi! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.
    Is it very hard to set up your own blog? I’m not
    very techincal but I can figure things out pretty fast.

    I’m thinking about making my own but I’m not sure where to begin. Do you
    have any points or suggestions? Cheers

  6. Günümüzde yerel haber sitelerinin değeri oldukça artmış durumda. İnsanlar artık bölgelerinde olup biten olaylara daha kolay, daha hızlı ve ücretsiz ulaşabildiği için yerel haber sitelerini okumayı tercih ediyor. Aslında bir yandan da insanlarımız basında kendinden bir şeyler görmeyi seviyor. Bu tutkuyla beraber kayseri yerel haber sitesi enkayseri yayın hayatına başlamış durumda. Kayseri haber konusunda enkayseri bütün gelişmeleri okurlarına aktarıyor. Kayseri son dakika olaylarını haber siteleri üzerinden anında okurlarına ulaştıran site, kayseri yerel haber sitesi olarak okurları tarafından tercih ediliyor. Kayseri haber okumak ve Kayseri hakkında bilgi edinmek için benzersiz bir içerik hazinesi olan enkayseri, yerel haberleri de tarafsız bir üslupla ele alıyor. Ayrıca Kayserispor futbol kulübündeki bütün olayları da kaynağından okurlarına sunuyor.

  7. Canlı sohbet hattı ile hayalinizde ki partneri bulabilir, sohbet hattı ile canlı telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Canlı telefon sohbet hattı ile dert ortağınızı bulabilir Canlı sohbet hattı günün her saati 7/24 açıktır ve telefon görüşmesi yapılabilir. Canlı sohbet hattı yurt içinden herkesin aramasına günün her saati açıktır. Canlı sohbet hattına operatör fark etmeden canlı telefon sohbeti yapabilirsiniz. Canlı sohbet hattı için üyelik kaydı yaptırmanıza gerek yoktur canlı sohbet hattı ile on sekiz yaş üstü bireyler ile görüşme sağlayabilirsiniz. Canlı sohbet hattı yurt dışından aramalara hizmet vermemektedir yurt içinden arama yapan kişiler için hizmet vermektedir. Canlı sohbet hattı ile sınırsız görüşme yapabilirsiniz.

  8. Kurzsichtigkeit (Myopie) ist eine häufige Sehstörung, bei der Sie Objekte in Ihrer Nähe deutlich sehen können, aber weiter entfernte Objekte verschwommen sind. Es tritt auf, wenn die Form Ihres Auges dazu führt, dass Lichtstrahlen falsch gebeugt (gebrochen) werden, wodurch Bilder vor Ihrer Netzhaut anstatt auf Ihre Netzhaut fokussiert werden.

  9. It’s really a great and helpful piece of information. I am
    happy that you just shared this useful info with
    us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

  10. Canlı sohbet hattı ile hayalinizde ki partneri bulabilir, sohbet hattı ile canlı telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Canlı telefon sohbet hattı ile dert ortağınızı bulabilir Canlı sohbet hattı günün her saati 7/24 açıktır ve telefon görüşmesi yapılabilir. Canlı sohbet hattı yurt içinden herkesin aramasına günün her saati açıktır. Canlı sohbet hattına operatör fark etmeden canlı telefon sohbeti yapabilirsiniz. Canlı sohbet hattı için üyelik kaydı yaptırmanıza gerek yoktur canlı sohbet hattı ile on sekiz yaş üstü bireyler ile görüşme sağlayabilirsiniz. Canlı sohbet hattı yurt dışından aramalara hizmet vermemektedir yurt içinden arama yapan kişiler için hizmet vermektedir. Canlı sohbet hattı ile sınırsız görüşme yapabilirsiniz.

  11. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte insanlığın ihtiyaçları da bu ihtiyaçların çözüm şekilleri de değişti. Eskiden kilo verme sürecinin takibi için notlar tutulurken; şimdi çok daha basit bir şekilde uygulama veya cihazlar bu konuda yardımcı oluyor. Özellikle akıllı telefonun yaygınlaşmasından sonra fit kalmak isteyen kişilerin işleri oldukça kolaylaştı. Şimdiyse akıllı saatler bile bu konuda yardımcı oluyor, xiaomi amazfit verge de bunlardan biri. Xiaomi amazfit verge 1.3 inçlik ekran boyutuna sahip. Kaç adım atıldığını, nabız seviyelerini de gösteren Xiaomi amazfit verge birçok özelliğe sahip. Amoled ekrana sahip olan cihaz, corning gorilla glas 3 kullanmaktadır. Tek kusura telefon görüşmeleri yapmamak olan bu cihazın hoparlör ve mikrofonu bulunmuyor.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *