Le Général Cheikh Wade Nommé Chef D’État-Major (Décret Présidentiel)

À compter du 30 Mars 2021, le Général de Corps d’armée Cheikh Wade sera nommé Chef d’Etat-Major Général des Armées (CEMGA), en remplacement du Général Birame Diop, qui sera admis dans la 2e section (réserve) des cadres de l’Etat-major.

Le Général Cheikh Wade sera élevé au rang et appellation de Général de Corps d’armée à partir du 1er janvier 2021. De même, le Général de division Jean Baptiste Tine sera élevé au même rang et appellation, à partir du 15 janvier. Tous les deux dans la première section active.

Aussi, les rang et appellation de Général d’armée aériennes seront conférés au Général de corps aérien Birame Diop, à partir du 1er janvier 2021

Author: S. N. NIASS

5 358 thoughts on “Le Général Cheikh Wade Nommé Chef D’État-Major (Décret Présidentiel)

  1. araba zımparası Mathias Burke araba zemin kaplama Marcie Tapia araba zincir değişimi Zaine Kane araba zemin döşemesi Sammy Preece z araba markası Vinny Matthams arabada z rot ne işe yarar Skyla Hess araba z rot nedir Sofie Mata araba z rot Jed Horn

  2. We’re a gaggle of volunteers and starting a brand new scheme in our community. Your site offered us with helpful info to paintings on. You have done a formidable job and our entire community will be grateful to you.

  3. Bizler yıllara dayanan deneyimimiz ve birikimimiz ile Bursa’da mobilya montaj hizmeti vermekteyiz. Bursa mobilya montaj servisi olarak tüm lokasyonlarda mobilya tamirat, tadilat ve montaj işlemlerinizi gerçekleştiriyoruz. Bursa’da tüm marka ve modelde mobilyalar için bizlerle irtibata geçerek profesyonel montaj hizmetimizden hızlı, özverili ve sorunsuz bir şekilde faydalanabilirsiniz. Tüm markalar için montaj desteği sunmaktayız.

  4. I did a lot of research on a topic I was looking for. But the most accurate information is on this site. Congratulations on a great blog.

  5. Getir SMS, müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve 7/24 müşterilerine aktif olarak hizmet veren bir web sitesidir. Web sitemiz sayesinde Getir gibi şirketlerin kampanyalarından https://smsgetir.com getir sms onayı hizmetinden yararlanarak dilediğiniz şekilde faydalanabilirsiniz.

  6. Ping : cialis en ligne
  7. SMS Onay hizmeti genellikle şirketlerin yaptıkları kampanyalarda tercih edilen bir hizmet türüdür. Şirketler mevcut kampanyalarından herkesin bir defa yararlanmasını istedikleri için bir telefondan sadece bir kez onaya müsade etmektedir. Diğer yandan, kampanyalardan çok daha fazla sayıda yararlanmak için https://smsgetir.com sms onay hizmetini alabilirsiniz. Sitemizden hizmet almanız için üye olmanız yeterlidir. Web sitemizden [URL=https://smsgetir.com/]getir sms onay[/URL] için verdiğimiz tüm numaralar sanal olmakla birlikte herhangi bir fiziki sim kartı hizmeti vermemekteyiz.

  8. SMS Onay hizmeti genellikle şirketlerin yaptıkları kampanyalarda tercih edilen bir hizmet türüdür. Şirketler mevcut kampanyalarından herkesin bir defa yararlanmasını istedikleri için bir telefondan sadece bir kez onaya müsade etmektedir. Diğer yandan, kampanyalardan çok daha fazla sayıda yararlanmak için https://smsgetir.com sms onay hizmetini alabilirsiniz. Sitemizden hizmet almanız için üye olmanız yeterlidir. Web sitemizden [URL=https://smsgetir.com/]getir sms onay[/URL] için verdiğimiz tüm numaralar sanal olmakla birlikte herhangi bir fiziki sim kartı hizmeti vermemekteyiz.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *