Drogue Au Sénégal : Une Saisie Record En Haute Mer

Au moment où le monde fait face à une guerre contre le COVID19, des malfrats continuent de dérouler leur trafic loin des airs, mais dans les océans, insoupçonnés des mesures d’urgence entreprises par les autorités. La vigilance de la marine nationale a permis l’arrestation de trois individus de nationalités étrangères ( Deux colombiens et un espagnol ) transportant de la drogue d’une quantité jamais saisie en territoire sénégalais. Selon la Direction de l’information et des relations publiques des armées (Dirpa), ‹‹ l’embarcation, le Ainez, qui permettait le transport de la drogue a été arraisonnée, les trois personnes d’équipage et la cargaison ont été déroutées vers le Port Militaire de la base de Dakar ››
Prisé par les narcotrafiquants, de par sa position géographique, le Sénégal vient d’enregistrer sa plus grosse saisie de cocaïne avec une quantité estimée à 5,145 tonnes.
Le film de l’arrestation s’est déroulé dans la nuit du 27 au 28 Avril aux environs de 3h 30mn du matin en plein Couvre-feu.
Le bateau qui avait pris départ des eaux sud-américaines n’a pas échappé au radar du Patrouilleur ‹‹ Fouladou ›› de la Marine Sénégalaise qui a finalement permis son interpellation. L’enquête suit son cours et les trafiquants sont dans les filets des services de la police scientifique, de l’Office central de répression des trafics des stupéfiants et des douanes, en présence de la gendarmerie nationale pour les besoins de suivi et d’enquête, informe la DIRPA.

Author: La Rédaction

724 thoughts on “Drogue Au Sénégal : Une Saisie Record En Haute Mer

  1. Cami Halıları estetik rahat ve hijyenik olmalıdır. Renkler dikkat dağıtmamalı, desenler göz yormamalıdır. Bununla beraber desenleri, modelleri, üretildikleri malzemeler ve fiyatları da önemlidir. Binlerce insana hitap edip, onların maneviyatla doldukları anda bu bütünlüğünü bozmayacak özelliklere sahip olması ve amacına uygun şekilde dekore edilmesi gerekmektedir. Desenler ve motifler kültürlere göre farklılıklar gösterse de dini olarak herhangi bir rahatsızlık vermemelidir.Çok fazla insanın uğrak yeri olan camilerin halıları hem hijyenik hem de dayanıklı olmalıdır. Kolay temizlenmesi açısından parça parça olması uygundur. Tüm bunların yanı sıra zemin yapısına uygun yumuşaklıkta ve kalınlıkta olmalıdır. Cami Halısı çeşitlerini görmek ve detaylı bilgi almak için ürünleri yerlerinde görebilirsiniz.

  2. Saflı Cami Halısı Saflı cami halısı modelleri büyük cami ve cemaatlerde tercih edilir. Ancak bu model küçük cami ve mescitlerde de tercih edilmekte. Saflı cami halıları, seccadeli modellerde olduğu gibi düzgün bir şekilde cemaat oluşturulmasını sağlar. Halı üzerindeki belirgin çizgiler, safların oluşumu için tasarlanmıştır.

  3. Thank you for another informative site. Where else could I get that kind of information written in such a perfect way? I’ve a project that I’m just now working on, and I’ve been on the look out for such information.

  4. Camiler toplumumuzu ve kültürümüzü yansıtan en önemli eserlerdir. Bunların yanı sıra camiler toplumumuzda en sık kullanılan çok rağbet gören mekanlardır. Bu kullanım sıklığı camilerin iç yapısının önemini yansıtır. Camilerin içlerine çok sayıda insan girmesi, günün belirli aralıklarında insan yoğunluğunun olması nedeniyle iç konforu da hayli önemlidir. Bu konforu sağlayan en önemli şey de kuşkusuz Cami Halıları olmaktadır. Cami Halısı yazın içerideki serin havayı, kışında aynı şekilde içerideki sıcak havayı muhafaza etmeli kısaca ortam ısısını korumalıdır. Bu yüzden cami yerlerinin tamamı halı ile kapatılır.Cami Halıları hakkında daha detaylı bilgi almak ve Cami Halısı çeşitlerimizi görmek için ilk adımı atabilir ve bu konuda detaylı araştırma yaparak ürünlerini yerlerinde görebilirsiniz.

  5. Cami halılarının kendi içinde birçok modeli mevcuttur. Bunların çeşitlerine bakacak olursak, Göbekli Cami Halısı,büyük ve bölmeleri olmayan camilerde mimariyi ve yapıyı daha ön planda tutmak için kullanılan cami halısıdır. Ortasında geniş ve yuvarlak desenlerle bezelidir. En çok tercih edilen modeller arasındadır. Saflı Cami Halısı,daha küçük camilerde kullanılan bant şeklinde şeritlere ayrılan, cemaatin saf tutmasını kolaylaştıran, mimariyi ön planda tutmak gibi özelliği olmayan cami halısı modelidir.

  6. Naturel Cami Halısı Naturel cami halısı modelleri camilerde doğal bir görüntü oluşturmak için tercih edilebilir. Açık renk toprak tonlarında üretilen bu halılar, camilerde sade bir görünüm oluşturur. Sadeliğin ön planda tutulması isteniyorsa bu halı modeli tercih edilebilir.

  7. Cami Halısı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? ibadetlerin topluca yapıldığı camilerde, camii zeminin halı ile kaplı olması son derece önemlidir. Namaz ibadetinin yapıldığı için, cemaatin elleri, dizileri ve alınları sürekli olarak zemin ile temas halindedir. Ayrıca özellikle tarihi dokuya sahip camiler çok fazla ziyaretçi trafiğinin olduğu yerlerdir. Bu sebeple cami halısı zemini tamamen kaplayacak şekilde ve kaliteli iplik ve boyadan üretilmiş olmalıdır. Cami halısını alınacağı firma, güvenilir bir firma olmalıdır. Ayrıca kolay temizlenebilir ve antibakteriyel olması önemlidir. Desen ve renkleri ile cami içerisi ile uyum sağlanması önem arz eder.

  8. Seccadeli Cami Halısı Camiler, Müslümanların ibadethanesi olan, günde beş vakit namaz kılınan kutsal yapılardır. Cami imamı, camiye gelen cemaat için namaz kıldırır. İmamın arkasında saf tutan cemaat için en uygun halı modellerinden biridir seccadeli cami halısı. Bu model halılar, cemaatin saf tutmasının kolaylaştırır safların düzenini sağlamaya yardımcı olur.

  9. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

  10. Undeniably believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the net
    thee easiest factor to remember of. I say to
    you, I cerainly get irked whilst other people think about issues that they just don’t
    realize about. You mannaged to hit thhe nail upon the
    top as well as defined out the entire thing with nno need side effect , people
    could take a signal.Willl probably be again to get
    more. Thank you!

    Also visit my web-site car alarm install (Janis)

  11. If some one wants to be updated with newest technologies after that he must be vjsit this web page and be
    up to date every day.

    Look into my site … home electrical repair (Mariam)

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *