Grave Accident Sur La Route De Yoff

C’est un tragique accident qui s’est produit, ce mercredi matin, à Yoff Apexy 2 à quelques jets de pierres du centre aéré Bceao. En effet, un camion, dont le conducteur a perdu le contrôle, a tué 3 personnes et en a blessé grièvement au moins 4 autres.D’après iGfm, la voiture gros-porteur a fini sa course sur le mur du centre aéré. Il a tout renversé sur son passage. Deux corps sans vie sont encore coincés dans un taxi qu’il a également emporté dans sa course.Les sapeurs-pompiers et les forces de l’ordre sont déployés en nombre important sur le lieu du drame.

Author: La Rédaction

881 thoughts on “Grave Accident Sur La Route De Yoff

  1. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something enlightening to read?

  2. Neden NestaCloud.com? Biz her zaman müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir ekip olduk, bu sebeple sorun yaşasanız dahi elimizden geleni yapıp çözüme erdiriyoruz. Memnuniyet sağlamak için kar oranımızı göz ardı ediyoruz. Sizinle çalışmayı NestaCloud ailesi olarak çok isteriz.

  3. Sizde NestaCloud ile aradığınız sunuculara ışık hızında erişebilirsiniz, en güzel en kaliteli sunucu hizmetlerine erişmek artık çok kolay. Sunucu hizmetlerimize güveniyoruz. Haydi hemen indirimli paketlerimizden deneyin. Pişman olmayacaksınız, bize güvenebilirsiniz.

  4. Animeizletr Tük animeye en Yüksek kalitede ve en hızlı şekilde ulaşabileceğiniz bir sitedir. Anime izle sitemiz her daim güncel olup içeriklerini her gün yeniler. Anime izle ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Animeizletr her zaman türk anime seçenekleri ile yanınızda.

  5. DonghuaTR İle Türkçe Animeler Ve Donghualar yani Türk Anime seçeneklerielinizin hemen altında! İstediğiniz içeriği En yüksek kalitede izleyebilirsiniz. Hızlı ve çalışkan ekibimiz her gün yeni bölümleri ışık hızında siz değerli kullanıcılarımıza sunar. Anime izle.

  6. DonghuaTR Türkçe Anime ve Donghua izleme adresi. Bir çok çeşit Animeyi sitemizde HD kalitede izleyebilirsiniz. Anime bölümleri her zaman güncel olarak sitemizde yayınlanır. Aradığınız tüm animeleri DonghuaTR’de bulabilir ve izleyebilirsiniz. Anime izle.

  7. Manga Oku TR Türkiyenin en büyük manga okuma platformudur. İstediğiniz zaman 7/24 online olarak manga okuyabilirsiniz. En popüler ve en güncel bölümler her zaman Manga Oku Tr’de. Artık Türkçe manga okumak çok kolay.

  8. Tüm hesap hesapları karışık. İş görüşmelerine çıkmak. Bu işi bitirmek için. Ne söylersin? Açıklamama izin ver. İş paketi sırasında veya bir iş başında size sorulan soru: Şimdi « çok iyi dersler » diyeceksiniz. bu kadar? Sizin için Excel Eğitimi hazırladık. Aynı zamanda kapsamlı, uygulanabilir ve daha bilgilendirici bir eğitimdir. Çünkü sistemsiz bir taşıma aracı tasarladı. « Excel bilen » bir sınav için « Excel’i çok iyi öğrenebileceğini » öğretiyor!

  9. Mp3 Video indir en kolay şekilde çoğu platformdan mp3 veya video indirebileceğiniz en popüler sitedir. Sitemizde tek tıkla cihazınıza istediğiniz mp3 veya video dosyasını kaydedebilirsiniz. Mp3 Video İndir Türkiye’nin en hızlı video indirme sitesi.

  10. Youtube Mp3 Video İndir hizmetimiz sektördeki en başarılı hizmetlerin önde gelenlerinden bir tanesidir. Siz de youtube mp3 indirmek veya youtube video indirmek istiyorsanız sitemize gelebilir ve yararlanabilirsiniz, sitemiz oldukça hızlıdır.

  11. Manga Oku Tr ile Türkçe manga okumak artık bir tık uzağınızda! Hiç bir şekilde kaliteden ödün vermeyen yönetim kadromuz her zaman siz değerli okuyucularımıza en Popüler Manga, Manhwa ve Webtoon içeriklerini sunar.

  12. Mp3 Video indir en kolay şekilde çoğu platformdan mp3 veya video indirebileceğiniz en popüler sitedir. Sitemizde tek tıkla cihazınıza istediğiniz mp3 veya video dosyasını kaydedebilirsiniz. Mp3 Video İndir Türkiye’nin en hızlı video indirme sitesi.

  13. Animeizletr Tük animeye en Yüksek kalitede ve en hızlı şekilde ulaşabileceğiniz bir sitedir. Anime izle sitemiz her daim güncel olup içeriklerini her gün yeniler. Anime izle ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Animeizletr her zaman türk anime seçenekleri ile yanınızda.

  14. DonghuaTR İle Türkçe Animeler Ve Donghualar yani Türk Anime seçeneklerielinizin hemen altında! İstediğiniz içeriği En yüksek kalitede izleyebilirsiniz. Hızlı ve çalışkan ekibimiz her gün yeni bölümleri ışık hızında siz değerli kullanıcılarımıza sunar.

  15. NestaCloud VDS Sunucu kampanyalarından hemen yararlanın. Tüm hosting ve sunucu hizmetlerinde sezon indirimi başladı. P indirim ile sizde dilediğiniz sunucuyu ilk ay indirimi ile kullanabilirsiniz. Artık sunucu sahibi olmak çok kolay.

  16. After I originally commented I seem to have clicked the -Notify me when new comments
    are added- checkbox and from now on every time a comment
    is added I receive four emails with the same comment.
    Is there an easy method you can remove me
    from that service? Thanks a lot!

  17. Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, suyun damlasında, selin coşkusunda, kimi yanımdasın kimi rüyamda, ama hep aklımdasın sakın unutma.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *